Project

Stichting Dajong is gestart op 1 februari 2006.
Wij zijn een dagactiviteitencentrum waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en een handicap zich dagelijks bezighouden met daar waar ze goed in zijn.

Begeleid door kundige begeleiders die hart hebben voor de cliënten met hun beperkingen en de materie waar we dagelijks mee bezig zijn op gebied van technologie zet stichting Dajong een kwalitatief hoogwaardig zorgproduct in de markt.

Zorg verlenen wij aan een ieder die met een zorgbudget een aanvraag bij ons doet en aan cliënten die via een collega zorgorganisatie bij ons wordt ondergebracht.

Wij bieden onze cliënten een dagelijks vaste structuur met herkenbare regelmatig terugkerende werkzaamheden. Daarnaast zijn wij structureel bezig “on the job” sociale vaardigheden aan te leren en te continueren. In ons project proberen we zo goed mogelijk een bedrijfstructuur te hanteren zoals wij die in de maatschappij dagelijks tegenkomen hierdoor ervaren onze cliënten ook de successen die ook in een normaal bedrijf worden behaald.

Bent u als cliënt, ouder/verzorger of hulpverlener geïnteresseerd in ons project? Neem gerust contact met ons op via mail of telefonisch via 0180-625130.